Ga naar hoofdinhoud

C a r r y   L o v e

Stoffen vragen om zoveel meer dan alleen onder hoogspanning
te leven op een houten frame aan de muur
Het materiaal wil anders, ontsnappen
haar eigen weg gaan
uniek zijn

Designer & Artist

Als een voormalig designer(grafisch en mode) ben ik gewend in 3D te denken. De vele designs, collecties en vormen die ik heb ontworpen waren vaak bedoelt om je mee te omhullen, te dragen, je identiteit te laten zien, of te gebruiken, kortom je ermee te uiten. Voor mij was het ook van belang dat de ontwerpen en unica’s die ik maakte voor allerlei typen mensen waren. Om er zichzelf in te zijn en zich er prettig in te bewegen. Daarom is het voor mij een vanzelfsprekendheid om te creëren vanuit het driedimensionale vlak. Het is voor mij terug te zien en te ervaren in de vele Art werken die ik nu maak. Dat breng ik als kunstenaar graag in beeld voor jou. Mijn wens is dat jij je er door aangeraakt voelt.

Intuition & connection

Intuïtieve kunstenaar, zo noem ik mij het liefst. Ik richt mij op beweging, verbinding, synchroniciteit, transformatie en synergie. Dit creatieve proces maak ik visueel voor de kijker via het maken van veelal driedimensionaal ruimtelijk en beeldend werk. Het gaat mij er met mijn kunstvorm om dat de kijker een connectie met het werk maakt.

Freedom

Een aantal jaren geleden heb ik volledig en voluit de verschuiving gemaakt van ontwerper naar kunstenaar. Sowieso diende het kunstenaarschap zich tijdens mijn designers loopbaan herhaaldelijk aan en was het eigenlijk vervlochten met elkaar. Het ambacht en de aandacht die ik wil geven aan mijn flow in het onderzoek van het materiaal in zijn eigenheid en zijn proces krijgt zo de ruimte en aandacht die het verdient, en ik daardoor ook. Het geeft me voldoening, zelfontplooiing en inspiratie. Tijd voor mentale en emotionele voeding!

About Carry | Carry & Rover at the beach
Shadows 1
About Carry | Carry & Rover at home
Studio CarryDArt
Flyer Fiber Art

Food for thought & talk

Het begint met een idee. Wanneer ik ermee aan de gang ga houd dat vooropgezette plan mij vast. Zodra ik het eerste idee loslaat, en “mag” creëren zonder verwachte uitkomst, gebeurt het. In het maakproces ontstaan beelden en vormen die mij verrassen en een beleving geven.
Dat is ook de impact die ik op jou wil maken met het werk.  Het gaat mij om jouw beleving en interpretatie. De waarde die je eraan geef is aan jou, en geeft wellicht voedsel tot een ander inkijkje.

“The first smile should be to the face you see in the mirror. After that, the rest is easy.”

Connect & info

Voor meer informatie, interesse of een andere vraag laat me dat dan weten.

Carry Doorn

Carry D Art | +31 (0)6 288 492 50 | info@carrydoorn.nl

 

Back To Top
Zoeken

Om onze privacy & cookie verklaring te lezen, Klik HIER

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close